SKU: F0520236 Category:

Dragon’s Blood Essence 100ml

Osta Dragon’s Blood Essence 100ml huippuhintaan. Dragon’s Blood Essence on hydroklykolinen uute, jota saadaan Croton lechleri -puun pihkasta. Dragon’s Blood Essencella on lukuisia hyödyllisiä ominaisuuksia ihonhoidossa. Dragon’s Blood Essencella on Ecocert-sertifikaatio. Pihka tunnetaan parantavana ainesosana sisältämiensa taspiinialkaloidin ja taspiinikloorihydraatin ansiosta. Dragon’s Blood Essencea arvostetaan myös antioksidanttisen vaikutuksensa vuoksi, koska siinä on paljon proantosyanidiinia, joka on jopa 20 kertaa tehokkaampaa kuin C-vitamiini ja 50 kertaa tehokkaampaa kuin E-vitamiini. Dragon’s Blood Essence on vain ulkoiseen käyttöön tarkoitettu kosmetiikkatuote. Dragon’s Blood Essence on dermatologisesti testattu mutta ei eläimillä. Pidettävä lasten ulottumattomissa. Dragon’s Blood Essence ei sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyjä. Luontaisten ainesosiensa vuoksi pidettävä poissa auringonvalosta ja kuumuudesta. Dragon’s Blood Essencen jotkut ainesosat tuotetaa luomitiloilla.

Dragon’s Blood Essencea suositellaan kasvojen ja vartalon iholle:

  • Anti-ageing-hoidot
  • Anti-free-radikaalihoidot
  • Herkän ihon hoitoon ja after-sun-tuotteeksi
  • Ennen ja jälkeen raskauden (arpien muodostumisen estämiseen)

Luomutilalta saatavan Aloe Veran ja ruusunmarja- ja oliiviöljyjen, B-vitamiinin, retinolin ja E-vitamiinin yhdistelmä yhdessä kosteuttavan ja hydrolisoidun soija-aineksen kanssa tekevät vaikutuksesta tehokkaamman. Dragon’s Blood Essence on ihanteellinen ikääntyneelle, herkälle tai rasvoittuvalle iholle tai epäpuhtaalle iholle.

Käyttöohje: Käytetään puhdistetulle ja kuivatulle iholle mihin aikaan päivästä tahansa. Levitetään kevyin pyörivin liikkein imeytymisen nopeuttamiseksi. Iho tuntuu silkkisen pehmeälää. Pulllo takaa sen, että tuote pysyy täydellisessä käyttökunnossa loppuun saakka.

Dragon’s Blood Essence 100ml Snygi.fi verkkokaupasta.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dragon’s Blood Essence 100ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *